Ceglédi Szakképzési Centrum Nagykátai Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
Ceglédi Szakképzési Centrum
Nagykátai Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

2760 Nagykáta Csonka köz 6.
Telefon: (29) 440-254

Centrum Futsal tornán jártunk

Megosztotta: Kiss Krisztián Dátum: 2019-1-9 8:30

Január hetedikén hétfőn kora reggel indult iskolánk csapata és a csapat vezetője Kiss Krisztián testnevelő tanár, Ceglédre a Szakképzési Centrumok tagintézményeinek kiírt futsal tornára. Az idei kiírásban a ceglédi Közgazdasági, Bem és Ungváry, a monori Szterényi, valamint a mi iskolánk vett részt. Versenyen kívül még pályra lépett a nagykőrösi Toldi csapata is.


Az esemény remek szervezés mellett zajlott le. A rendezők étellel és itallal is kedveskedtek a résztvevőknek. Csapatunk szépen helytállt és továbbjutott csoportjából. A helyosztókra már elfáradtak a fiúk. Ez összességében a negyedik helyre volt elég. A tornát a helyi Bemesek nyerték, akik így kvalifikálták magukat a megyei döntőbe.


Az eredményhirdetésen még egy nagy dicséret illette csapatunkat. A nap legsportszerűbb gárdájának választottak minket és ezt egy Fair Play díjjal értékelték a szervezők. A fiúk nevében köszönjük a Ceglédi Szakképzési Centrumnak a szervezést, iskolánk vezetőségének pedig azért vagyunk hálásak, hogy különbusszal utazhattunk Ceglédre.


A csapat tagjai: Danyi Ádám, Farkas Ferenc, Gáspár Dániel, Gáspár Tibor, Ignác Krisztián, Jakab Martin, Reichardt Krisztián.

Kiss KrisztiánCopyright © 2020
Ceglédi SZC Nagykátai Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája