Ceglédi SZC Nagykátai Ipari Szakképző Iskola
2760 Nagykáta Csonka köz 6.
Telefon: (29) 440-254

A víz világnapja!

Megosztotta: Váradi Dávid Dátum: 2022-3-8 10:0

Felhívás Intézményünk, a Ceglédi SZC Nagykátai Ipari Szakképző Iskola a Víz Világnapja (március 22.) alkalmából Életelemünk, a víz címmel fotópályázatot hirdet.
A pályázat célja a víz, valamint az azzal kapcsolatos jelenségek bemutatása.
A pályázaton iskolánk tanulói, oktatói és munkatársai vehetnek részt, jó felbontású (minimum 5-6 MB méretű), bármilyen eszközzel készített, saját képekkel. Egy pályázó maximum öt képpel nevezhet.
A pályaműveket Google Drive tartományban kell elhelyezni, s az ahhoz tartozó linket a fotopalyazat@ipariszki.hu email címre várjuk, legkésőbb március 18-án, 24 óráig. A megadott határidő után beérkező fotók a pályázaton nem vehetnek részt.
A beküldött fotókat szakmai zsűri bírálja el. A legjobb fotók díjazásban részesülnek. A pályázatra benevezett képekből intézményünk kiállítást szervez.
A pályázó a nevezéssel garanciát és felelősséget vállal arra, hogy a beküldött képeket ő készítette, s rendelkezik a beadott kép eredeti vál tozatával. A pályázó egyben hozzájárulását adja a képek kiállításon való esetleges szerepeltetéséhez, publikációjához.

Copyright © 2020
Ceglédi SZC Nagykátai Ipari Szakképző Iskola