Ceglédi SZC Nagykátai Ipari Szakképző Iskola
2760 Nagykáta Csonka köz 6.
Telefon: (29) 440-254

A HS Lövész Kupa regionális elődöntőjének eseményei

Megosztotta: Farkas Péter Dátum: 2023-3-6 7:30

A Honvédelmi Sportszövetség 2023. március 02-án rendezte meg a Lövész Kupa légfegyveres lövészverseny regionális elődöntőjét, melynek helyszíneként a tavaly átadott, bajai Honvédelmi Sportközpont szolgált.
A főleg kadétokból álló, rendkívül erős mezőnyben sportlövőink – a tavalyi évhez hasonlóan – ismét kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.
Eredményeink:
- Szabó Roland 5. helyezett - Kékesi Alexandra 7. helyezett - Stary Nikolett 13. helyezett - Stefanik Anita 4. helyezett - Bohacsek Hajnalka 9. helyezett
Nagy örömmel tölt el, hogy Szabó Roland, Kékesi Alexandra és Stefanik Anita is kvalifikált az országos döntőbe. Stary Nikolett is remekül lőtt, és mindössze egy köregységgel maradt le a továbbjutást jelentő 12. helyezésről. Bohacsek Hajnalka – aki a lőállás beosztás utolsó napon történő megváltoztatásának következményeként idegen fegyverrel lőtt – kiváló sportemberi jellemével is megállta a helyét.
Az országos döntő helyszíne: Nemzeti Lőtér (Fehér úti sporttelep) 1106 Budapest, Fehér út 9. Időpontja: 2023. március 17. péntek.
A Bulletproof Team által elért eredmények bebizonyították számomra, hogy megérte a befektetett időt.
A megfelelő szorgalom, a gyakorlás és a közösséghez tartozás érzése pedig mindenkiből kihozza a maximumot.
Joggal vagyok büszke rájuk, hiszen a teljesen új körülmények ellenére is kiemelkedően teljesítettek a csapattagok, s a tapasztalatok a jövőben még több kiváló eredményt hoznak majd.

Copyright © 2020
Ceglédi SZC Nagykátai Ipari Szakképző Iskola